Dagens ret - Tirsdag d. 16/08

Stegt flæsk – persillesauce og danske kartofler 155,-

(ad libitum i huset)

SE MENU

Det kolde bord

Café Svanens klassiske smørrebrødsbuffet har været et hit på mange frokostborde gennem flere årtier. Vi lægger vægt på at levere det klassiske højtbelagte smørrebrød så vidt muligt baseret på lækre lokale råvarer.

Den traditionelle buffet

Karrysild med rødløg – tomat – æg
Marineret sild med kaperes – dild – løg
Æg med håndpillede rejer – mayonnaise & dild
Hønsesalat med tomat & røget bacon
Stegt fiskefilet med remulade & citron

Lun leverpostej med svampe & røget bacon
Ribbenssteg med rødkål
Svanens hjemmelavede frikadeller med surt

Dagens kage med topping

Tilvalg af oste 2 slags med garniture 25,- pr. person

Pris pr. person 185 kr.
(min. 10 personer)

Bestil nu
Du er altid velkommen til at bestille med det samme ved at ringe til os på tlf: 59 43 06 28 eller skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk. Ved større selskaber har vi brug for din bestilling senest en uge før dit arrangement.

Hvis du har særlige ønsker, så lad os endelig høre dem, så vi kan få sammensat lige netop den buffet eller menu, som du ønsker. Vi er meget fleksible.

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen