Selskaber

Lad os sammensætte lækkert og smagfuldt mad til dit næste selskab
Hvis du skal holde fest hjemme eller i et selskabslokale, så står vi klar til at levere en lækker og smagfuld menu til dagen eller aftenen. Det kan være rund fødselsdag, bryllup, reception, anden særlig mærkedag eller bare fordi du har en god anledning til at holde fest.

Vi laver også mad til mange firmaarrangementer i og omkring Holbæk.

Årstidsbestemte råvarer
Vi arbejder altid med lokale årstidsbestemte råvarer af højeste kvalitet, så selskabets madoplevelse bliver høj og det bliver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Vores kokke står klar til at komme med gode råd til at sammensætte din festmenu. Vi har en række faste menuer, du kan vælge imellem, men vi sammensætter også mange særlige menuer, som lige præcis rammer det, der skal til for at gøre din fest uforglemmelig.

Vi har disse særlige traktementer og buffeter til selskaber og arrangementer:

Vi laver både buffeter og særligt sammensatte menuer. Vi er meget fleksible og lytter altid til dine ønsker, så din særlige dag kan blive helt perfekt.

Levering efter aftale
Vi leverer gerne ud efter aftale. Prisen afhænger af antal personer samt afstand i kilometer.

Har du nogen spørgsmål eller er du klar til at bestille?
Vi leverer ud af huset alle dage, så kontakt os for at få detaljerne omkring dit selskab og dine ønsker på plads. Du er altid velkommen til at ringe til os på mobil 5943 0628 eller skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen