3-retters menu ud af huset

Forretter

  • Jordskokke suppe med røget kammusling dertil variation over jordskokker og grøn olie
  • Hjemmerøget lakse mousse med små sprøde salater – semi dry tomat
  • Røget dansk gris med brombær kompot og syltede rødløg – rugtwill
  • Tun mousse med citron – dild- sprød salat
  • Frisk bagt brød & smør til alle forretter

Hovedret

  • Stegt Hereford kvæg – Bracheret kartoffel – pebercreme – variation over årstidens grønt og friske urter
  • Bagt nordsø laks i rosevin med ærter á la Francaise – syltede løg – ærtecreme og små kartofler på siden
  • Stegt svinemørbrad af frilandsgris serveres med svampe – kål – løg – samt timian sky
  • Stegt unghane bryst med årstidens grønsager små kartofler samt cremesauce

Desserter

  • Citron tærte serveres med kondenseret mælk – rå marengs -urter
  • Panna cotta med vanilje – havreknas – broken gel af sensommer bær
  • Sæson dessert: Rabarberkompot med hvidchokolade mousse – syltede rabarber – ”brændt” hvidchokolade og vanilje is
  • 275 kr. pr person
  • Minimum 10 kuverter og samme menu til hele salvskabet