Dagens ret - Torsdag d. 01/12

Wienerschnitzel -brasekartofler, ærter og sauce 185,-
SE MENU

Kontakt

Kontakt Café Svanen
Ved bordbestilling eller bestilling af mad ud af huset så kontakt venligst cafeen ved at ringe til 5943 0628 eller sende en e-mail til info@cafesvanen.dk

Vi tager imod bestillinger op til en time før, du skal bruge maden, ligesom vi gerne laver dit smørrebrød mens du venter.

Skal du bruge mange kuverter eller bestille til et stort selskab anbefaler vi altid at du bestiller mindst en uge i forvejen.

Vi glæder os til at betjene dig.

 


 

Du finder Café Svanen på adressen: Labæk 65, 4300 Holbæk
Vi ligger centralt i den østlige del af Holbæk på hjørnet hvor Munkholmvej bliver til Labæk og hvor Havnevej støder til.

Gratis parkering for alle kunder.

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen