Dagens ret - Tirsdag d. 16/08

Stegt flæsk – persillesauce og danske kartofler 155,-

(ad libitum i huset)

SE MENU

Menuer

Lækre smagsoplevelser i klassisk værtshusstemning
Stemningen på Café Svanen er afslappet, men madens standard går vi ikke på kompromis med. Klassiske danske retter, lokale produkter og friske råvarer karakteriserer vores smørrebrød, buffeter og menuer.

Med åbningstider fra tidlig morgen til sidst på aftenen kan du starte dagen med en kop kaffe eller et forretningsmøde hos os, nyde din frokost her og afslutte dagen med en god middag samt livemusik fredag og lørdag.

Vi byder på:

Så kom endelig indenfor til lækre smagsoplevelser og friske råvarer, som skifter i takt med årstiderne. Vi har altid åbent og plads til dig og dit selskab.

 

Har du spørgsmål eller ønsker at reservere plads?

Du er meget velkommen kontakte os telefonisk 5943 0628 eller skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk Her kan du reservere eller høre mere om vores menukort.

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen