Dagens ret - Torsdag d. 01/12

Wienerschnitzel -brasekartofler, ærter og sauce 185,-
SE MENU

Den skræddersyede fest til dig

Lad os realisere din drøm om en fest og levere et appetitvækkende arrangement.

Vi sammensætter menuer og buffeter til livets fester og sammenkomster. Det kan være barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage, receptioner og meget mere. Vi kan sørge for kokke, tjenere, opdækning, mad og meget mere.

Vi skræddersyr menuen til din fest
Du kan også får en helt særlig menu til din fest, hvor vi opfylder alle dine drømme om specielle retter eller et lille twist til nogle af de klassiske retter. Kun fantasien sætter grænser og vi gør alt for at leve op til dine krav.

Det er muligt at reservere nogle af vores borde til mindre arrangementer i Cafe Svanen lokaler. Kontakt os og høre mere om mulighederne.

Kom ned og få en snak med os
Du kan bestille med det samme ved at ringe til os på tlf: 59 43 06 28 eller skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk. Ved større selskaber har vi brug for din bestilling senest en uge før dit arrangement.

Hvis du har særlige ønsker, så lad os endelig høre dem, så vi kan få sammensat lige netop den buffet eller menu, som du ønsker. Vi er meget fleksible.

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen