Dagens ret - Torsdag d. 01/12

Wienerschnitzel -brasekartofler, ærter og sauce 185,-
SE MENU

Julefrokost i Holbæk på Cafe Svanen

Festlig og traditionel julefrokost på cafeen med DJ
Hver fredag og lørdag fra slutningen af 18 november til og med den sidste weekend før juleaften (17/12) åbner vi cafeens døre til et brag af en julefrokost i Holbæk med klassisk julebuffet, live dj og dans – vi går til bords kl 18:00

Det store julebord i hus fredag og lørdag

18/11 – alt optaget
19/11 –få pladser tilbage
25/11 – alt optaget
26/11 –få pladser tilbage
2/12 – alt optaget
3/12 – alt optaget
9/12 – alt optaget
10/12 – alt optaget
16/12 –alt optaget

17/12 – få pladser tilbage

Vi har stadig mulighed for at lave jeres julefrokost ud af huset.

Jul og nytår på Café Svanen

Vi holder juletraditionerne i hævd på Café Svanen, og derfor glæder vi os både til at indbyde til fest og hyggelig stemning i cafeen og til at levere en masse lækker julemad ud af huset til din private julemiddag eller til firmaets årlige julefrokost.

Festlig og traditionel julefrokost i Holbæk på cafeen med DJ

Hver fredag og lørdag fra slutningen af 18 november til og med den sidste weekend før juleaften (17/12) åbner vi cafeens døre til et brag af julefrokoster med klassisk julebuffet, live dj og dans – vi går til bords kl 18:00

Sådan bestiller du

Du er yderst velkommen til at bestille med det samme ved at skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk.

Hvis du har særlige ønsker, så lad os endelig høre dem. Vi kan måske hjælpe

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen