Vi tilbyder smørrebrød i Holbæk – ud af huset

Smørrebrød i Holbæk fra Café Svanen og Ællingen i Holbæk. Vi er tro mod de danske traditioner og serverer alle de klassiske smørrebrødsretter. Du kan nyde dem i cafeen, hvor de serveres hele dagen eller lave en bestilling ud af huset ved at udfylde vores bestillingsseddel. Vi kan smøre, mens du venter, så du får din bestilling med det samme.

Vi har klassisk smørrebrød i tre størrelser ud af huset

En flot håndmad
28,-

Et klassisk stykke smørrebrød
35,-

Et stykke højtbelagt smørrebrød
45,-

Levering efter aftale af smørrebrød i Holbæk
Du har mulighed for at få dit smørrebrød bragt ud efter aftale med cafeen. Prisen afhænger af hvor vi skal levere til. Hvis det er i selve Holbæk, koster det kun kr. fra 50,-

Mandag til fredag: 10:00 – 14:00 og kun efter aftale.

Bestil smørrebrød

 

Har du spørgsmål til vores smørrebrød i Holbæk eller ønsker du at reservere plads? Så ring til os nu!

Du er meget velkommen til at kontakte os telefonisk 5943 0628 eller skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk Her kan du reservere eller høre mere om vores menukort.

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen