Sidebar

Julemad ud af huset i Holbæk

Hvorfor stresse over maden til årets julefrokost? På cafe Svanen tager vi ansvaret og laver maden for jer. Med vores lækre julemad ud af huset i Holbæk går dit arrangement ikke sulten i seng.

Julemad – ud af huset fra den 11/11 og til og med den 29/12

Bestil Svanens hjemmelavede julemad til den årlige julefrokost. Vi lægger vægt på at servere alle de klassiske retter med de smagsoplevelser, som vi alle kender. Alt det kolde bliver serveret i porcelæn og det lune i engangsemballage og klar til at blive lunet og serveret, når i er klar til at spise.

Bestil din julemad nu!

Du er yderst velkommen til at bestille med det samme ved at ringe til os på +45 59 43 06 28 eller skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk. Eller du kan udfylde vores bestillings formular herunder. Når formularen er udfyldt og sendt afsted, er din bestilling modtaget.

Vær opmærksom på, at hvis du vil bestille mad indenfor de næste 3 dage skal dette foregå over telefon.

DD dot MM dot YYYY

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen