Dagens ret - Torsdag d. 01/12

Wienerschnitzel -brasekartofler, ærter og sauce 185,-
SE MENU

Påskefrokost Holbæk – Cafe Svanen

Vi er udsolgt!

Hvorfor stresse over maden til årets påskefrokost? På cafe Svanen tager vi ansvaret og laver maden for jer.

Bestil Svanens hjemmelavede påskebord. Vi lægger vægt på at servere alle de klassiske retter med de smagsoplevelser, som vi alle kender. Alt bliver serveret i porcelæn og er lunt ved afhentning

Aktuel på følgende datoer:

  • Skærtorsdag d.14/4 – Langfredag d.15/4
  • Lørdag d.16/4 – Påskedag d.17/4
  • 2 Påskedag d.18/4

Sådan bestiller du Svanens påskefrokost i Holbæk – Ud af Huset

Du er altid velkommen til at bestille med det samme ved at ringe til os på tlf: 59 43 06 28 eller skrive til os pr. e-mail: info@cafesvanen.dk.

Sidebar

Det siger folk om Café Svanen

Virkelig hyggeligt sted, der er indrettet på moderne måde og villig overrasker i forhold til facaden. Betjeningen er meget imødekommende og hurtig. Vi bestilte smørrebrød og det var virkelig lækkert og til meget rimelige priser. Vi glæder os til at komme igen og smage os igennem menukortet:-) Nb: Meget flotte toiletter.
Henrik Forsstrøm
"Helt sikkert et besøg værd. Fantastisk mad i skønne omgivelser. Altid god betjening og helt sikkert et besøg værd. Om det er til lækker smørrebrød, dagens ret eller en hyggelig weekend aften med lækker mad og musik, så bliver man mødt af skønne mennesker. Helt sikkert 5 ud af 5 mulige stjerner herfra."
Ronnie Haugaard Kristensen
"Dejlig mad og hurtig servering. Fik Svanen anbefalet og inviterede nogle venner på frokost. Tak for dejlig mad med god og hurtig servering – det er ikke sidste gang jeg har besøgt Svanen."
Randi Rosbjørn
"Super lækkert smørrebrød. Vi havde gæster for en måned siden, hvor vi fik smørrebrød fra jer. Det var super lækkert og vores gæster roste det meget."
Susan Johansen