Ugens menu (kl. 17 – 21)

Mandag:

Kylling i karry med ris og dertil grøn salat 95,-

Stegt svinefilet dertil paprika sovs – små kartofler og dagens grønt 105,-

Bøf af oksefilet med dagens grønt – grovefritter og rødvinssauce 165,-

Tirsdag:

Stegt flæsk med persillesovs – små kartofler og hjemmesyltede rødbeder 125,-

Kylling i karry med ris og dertil grøn salat 95,-

Bøf af oksefilet med dagens grønt – grove fritter og rødvinssauce 165,-

Onsdag:

Bagt laks med purløgscreme – små kartofler og dagens grønt 125,-

Kylling i karry med ris og dertil grøn salat 95,-

Bøf af oksefilet med dagens grønt – grove fritter og rødvinssauce 165,-

Torsdag:

Håndbanket wienerschnitzel af kalv med det hele 145,-

Kylling i karry med ris og dertil grøn salat 95,-

Bøf af oksefilet med dagens grønt – grove fritter og rødvinssauce 165,-

Fredag og lørdag:

Weekendens 3-retters: Menuen afhentes enten kold, der tager 15 minutter at opvarme og anrette eller afhentes varm på Svanen mellem 17-19. Husk at forudbestille – så har vi det klar når I ønsker det. Pris 249,- for 3 retter eller 145,- for hovedretten alene.

Forret:

Hjemmerøget laksemousse med syltede løg – sprød salat – skilt sauce og mayo tilsmagt med purløg dertil nybagt brød og rørt smør

Hovedret:

Langtidsstegt oksefilet – bagt kartoffelmos – årstidens bagte grønt og pebersauce

Dessert:

Vanilje panna cotta med saltkaramel – sprød chokolade og broken gel lavet på hindbær 249,-

 

Søndag:

Braiserede svinekæber med grov rodfrugtemos 115,-

Kylling i karry med ris og dertil grøn salat 95,-

Bøf af oksefilet med dagens grønt – grovefritter og rødvinssauce 165,-

Mandag D. 14/12

Tirsdag D. 15/12

Onsdag D. 16/12

Torsdag D. 17/12

Fredag D. 18/12

Lørdag D. 19/12

Søndag D. 20/12