Oktober menu for fredag og lørdag

Serveres både i restauranten og ud af huset. Kun fredag og lørdag

Hver årstid har sine smage og derfor byder vi på en ny menu hver måned, som er sammensat efter sæsonens råvarer.

 

Forret

Hjemmerøget laks

Urte mayonnaise – syltede urter og sprødt rugbrød

Dertil brød og rørt smør

Hovedret

Helstegt oksefilet

Grønkål – bacon – ribs – jordskokker – selleri pure – kartoffel timbale – rødvinssauce 155,-

Eller

Black Angus Ribeye fra Argentina med det samme tilbehør

Tilvalgs pris på 65 kr,-

Dessert

Pære belle Helene

Pocheret pære – luftig vanilje – chokolade sovs – is

1 ret – 155,-/ 220,-

2 retter 205,-/ 270,-

3 retter 259,-/ 324,-

Menuen kan hentes på to måder imellem kl. 17:00 og 21:00 fra Svanen.

Enten kold så tilberedning og opvarmningen klares hjemme på 15 min. eller varm så det er klart til spisning med det samme. Husk at forudbestille så̊ vi har det klar, når I ønsker det.