Serveres både i restauranten og ud af huset – husk og forud bestil begge steder
Fredag 23/4 og lørdag 24/4
3-retters menu:
Forret
Dampede hvide asparges
Sauce mousseline – Håndpillede rejer og urter
Ny bagt brød og rørt smør
Hovedret
Langtidsstegt oksefilet
Nye gulerødder –løg med top – selleri – pebersauce og nye kartofler
Eller som tilvalg med mere pris på 50 kr,-
Black Angus Ribeye fra Argentina med det samme tilbehør
Dessert
Citronfromage med et twist
Gele – sprød chokolade – skovsyre
1 ret – 155,-/ 205,-
2 retter 205,-/ 255,-
3 retter 259,-/ 305,-
Menuen kan hentes på to måder imellem kl. 17:00 og 19:30 fra Svanen.
Enten kold så tilberedning og opvarmningen klares hjemme på 15 min. eller varm så det er klart til spisning med det samme. Husk at forudbestille så̊ vi har det klar, når I ønsker det.