Måneds weekendmenu

Serveres både i restauranten og ud af huset – husk og forud bestil begge steder

Fredag og lørdag  

3-retters menu:

Hver årstid har sine smage og derfor byder vi på en ny menu hver måned, som er sammensat efter sæsonens råvarer.

Forret

Pocheret hvidfisk – syltede løg – urte mayonnaise – karse og malt ”jord”

Hovedret

Medaljon af oksefilet med hvide asparges – bøgehatte – persillerod

Dertil svampesauce og nye kartofler

Black Angus Ribeye fra Argentina med det samme tilbehør

Tilvalg med mere pris på 50 kr,-

Dessert

Chokolade brownie – jordbær – rabarber – hvidchokolade

 Alle 3 retter

1 ret – 155,-/ 205,-

2 retter 205,-/ 255,-

3 retter 259,-/ 305,-

Menuen kan hentes på to måder imellem kl. 17:00 og 21:00 fra Svanen.

Enten kold så tilberedning og opvarmningen klares hjemme på 15 min. eller varm så det er klart til spisning med det samme. Husk at forudbestille så̊ vi har det klar, når I ønsker det.