Måneds weekendmenu for september

Serveres både i restauranten og ud af huset. Kun fredag og lørdag

Hver årstid har sine smage og derfor byder vi på en ny menu hver måned, som er sammensat efter sæsonens råvarer.

Forret

Cremet jordskokkesuppe tilsmagt med muslingefond

Dampede blåmuslinger – syltede og friterede jordskokker

Dertil brød og rørt smør

Hovedret

Helstegt oksefilet

Kantareller – kål – gulerod – nye kartofler og rødvinssauce 155,-

Eller

Black Angus Ribeye fra Argentina med det samme tilbehør

Tilvalgs pris på 65 kr,-

Dessert

”tung” chokoladekage

Bær – sprødt – hyldeblomst sorbet

1 ret – 155,-/ 220,-

2 retter 205,-/ 270,-

3 retter 259,-/ 324,-

Menuen kan hentes på to måder imellem kl. 17:00 og 21:00 fra Svanen.

Enten kold så tilberedning og opvarmningen klares hjemme på 15 min. eller varm så det er klart til spisning med det samme. Husk at forudbestille så̊ vi har det klar, når I ønsker det.