Ugens weekendmenu

Serveres både i restauranten og ud af huset – husk og forud bestil begge steder

Fredag 23/4 og lørdag 24/4 

3-retters menu:

Forret

Dampede hvide asparges

Sauce mousseline – Håndpillede rejer og urter

Ny bagt brød og rørt smør

Hovedret

Langtidsstegt oksefilet

 Nye gulerødder –løg med top – selleri – pebersauce og nye kartofler

Eller som tilvalg med mere pris på 50 kr,-

Black Angus Ribeye fra Argentina med det samme tilbehør

Dessert

Citronfromage med et twist

Gele – sprød chokolade – skovsyre

1 ret – 155,-/ 205,-

2 retter 205,-/ 255,-

3 retter 259,-/ 305,-

Menuen kan hentes på to måder imellem kl. 17:00 og 19:30 fra Svanen.

Enten kold så tilberedning og opvarmningen klares hjemme på 15 min. eller varm så det er klart til spisning med det samme. Husk at forudbestille så̊ vi har det klar, når I ønsker det.